Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


A Juniper vállalat a második legnagyobb hálózati berendezés gyártó a világon. Ez az amerikai cég a kezdetektől fogva előtérbe helyezi a számítógépes hálózatok működésével kapcsolatos legfontosabb és a legnehezebb problémákra való megoldást. A gyors technológiai fejlődésnek és számos, a versenytársaknál sokkal gyorsabb megoldások bevezetésének köszönhetően a vállalat jelentős világpiaci részesedést szerzett.

 

A Juniper ajánlata az intelligens hálózati megoldásoknak és a kínálat széles diverzifikációjának köszönhetően kielégíti mind az egyéni, mind az üzleti ügyfelek igényeit. A széles termékportfólióban  találhatók routerek, switchek, valamint a népszerű NetScreen biztonsági rendszeren alapuló tűzfalak.

 

Skálázhatóság, megbízhatóság és nagy teljesítményű funkciók, ezekkel lehet jellemzi a Jupiter termékeit. Hála a barátságos és könnyen használható rendszerfelügyeleti eszközöknek, a termékek egyre inkább kívánatosabbak a szélesebb fogyasztói csoport számára.

 

Az innovatív, egyedi és speciális Junos rendszer lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsék a Jupiter márkájú eszközök  beállítási és kezelési idejét. A maximális teljesítménye, tökéletes kifinomultsága és megbízhatósága nem követeli meg a felhasználótól, hogy belemerüljön a dokumentációba vagy a részletes használati utasításba.

 

Ethernet kapcsolók (teljes mértékben skálázható EX sorozat) alkalmazásuk ideális kis-, közép és nagyvállalatok, valamint intézmények számára, valójában tökéletes válasz a magas rendelkezésre állási, kommutációs és adat mobilitási igényekre.

 

Hatalmas hírnévnek örvendenek a piacon a tűzfalak (a legnépszerűbb megoldás az SRX sorozat). A Juniper tűzfalak egyesítik a gazdag megoldásokat és biztonsági mechanizmusokat, amelyek tökéletesen kiegészítik a JUNOS operációs rendszert. A SRX termékek rugalmas tűzfalaknak tekinthetők, melyek megvédik a DataCentert, 20-30 BD/s szintű forgalomig, a jól ismert és bevált biztonsági NetScreen sorozat használatával.

 

A széles termékválaszték és magas skálázhatóság által termékeik megfelelnek szinte bárkinek, még a legigényesebb vásárló igényinek is.

 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-22%
-7%
-35%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok