Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Juniper


  A Juniper vállalat a második legnagyobb hálózati berendezés gyártó a világon. Ez az amerikai cég a kezdetektől fogva előtérbe helyezi a számítógépes hálózatok működésével kapcsolatos legfontosabb és a legnehezebb problémákra való megoldást. A gyors technológiai fejlődésnek és számos, a versenytársaknál sokkal gyorsabb megoldások bevezetésének köszönhetően a vállalat jelentős világpiaci részesedést szerzett.

   

  A Juniper ajánlata az intelligens hálózati megoldásoknak és a kínálat széles diverzifikációjának köszönhetően kielégíti mind az egyéni, mind az üzleti ügyfelek igényeit. A széles termékportfólióban  találhatók routerek, switchek, valamint a népszerű NetScreen biztonsági rendszeren alapuló tűzfalak.

   

  Skálázhatóság, megbízhatóság és nagy teljesítményű funkciók, ezekkel lehet jellemzi a Jupiter termékeit. Hála a barátságos és könnyen használható rendszerfelügyeleti eszközöknek, a termékek egyre inkább kívánatosabbak a szélesebb fogyasztói csoport számára.

   

  Az innovatív, egyedi és speciális Junos rendszer lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsék a Jupiter márkájú eszközök  beállítási és kezelési idejét. A maximális teljesítménye, tökéletes kifinomultsága és megbízhatósága nem követeli meg a felhasználótól, hogy belemerüljön a dokumentációba vagy a részletes használati utasításba.

   

  Ethernet kapcsolók (teljes mértékben skálázható EX sorozat) alkalmazásuk ideális kis-, közép és nagyvállalatok, valamint intézmények számára, valójában tökéletes válasz a magas rendelkezésre állási, kommutációs és adat mobilitási igényekre.

   

  Hatalmas hírnévnek örvendenek a piacon a tűzfalak (a legnépszerűbb megoldás az SRX sorozat). A Juniper tűzfalak egyesítik a gazdag megoldásokat és biztonsági mechanizmusokat, amelyek tökéletesen kiegészítik a JUNOS operációs rendszert. A SRX termékek rugalmas tűzfalaknak tekinthetők, melyek megvédik a DataCentert, 20-30 BD/s szintű forgalomig, a jól ismert és bevált biztonsági NetScreen sorozat használatával.

   

  A széles termékválaszték és magas skálázhatóság által termékeik megfelelnek szinte bárkinek, még a legigényesebb vásárló igényinek is.

   

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner