0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Intel

Intel logo

Az Intel egy amerikai cég, amely processzorok és integrált áramkörök gyártására szakosodott. Foglalkozik még többek között alaplapok, chipsetek, grafikus integrált áramkörök és mikrokontrollerek gyártásával is. A neve az „Integrated Electronics” szavakból származik.

 

A találmányok, amelyek hatással voltak arra, hogy az Intel az egyik legnagyobb gyártóvá váljon a világon, többek között a tranzisztor és az integrált áramkör voltak. A fejlett processzorok tervezésének képessége, és a nagy gyártói kapacitás voltak az okai, hogy az előbb csak a specialisták körében ismert cég nemzetközi ismertségre tett szert. Hatással volt erre a 90-es években folytatott „Intel Inside” kampány is.

 

Az általuk létrehozott első processzor az 1971. évben bemutatott i4004 volt. Az innovatív megközelítés és a standardtól eltérő gondolkodás lehetővé tette a cégnek, hogy néhány évvel megelőzze a konkurenciát. A későbbi beruházás a mikroprocesszorokba és a személyi számítógépek fejlesztésébe népszerűséget hozott nekik, ami a mai napig tart.

 

A cég ajánlatában találhatók többek között SSD lemezek és processzorok. Az előbbiek közül ki lehet emelni többek között az SSD DC S3700, SSD Pro 2500 vagy az SSD 730 szériát. A modelleket a konkurens termékekhez viszonyítva nagy üzembiztonság jellemzi, és garanciát jelentenek arra, hogy a legjobb ár/érték arányt vásárolják. Az utóbbiak közül érdemes megemlíteni többek között a Xeon® Processor E7 v2 Family, Xeon® Processor 5000 Sequence, Xeon Phi™ Coprocessors, Itanium® Processor, Atom™ Processor for Server és az Atom™ Processor for Storage termékeket. Mindegyiküket rendkívül nagy, a legújabb technológiák használatának kényelmét fokozó teljesítmény jellemzi.

 

A céget 1968-ban Gordon Moore és Robert Noyce alapították. Együtt vezették a számítógép ipar csúcsára. A cég székhelye Santa Claraban, Californiában található. Jelenleg a modellek többségét Arizonában, Chandlerben gyártják. A cég fő küldetése az innováció, ezért is rendelkezik kiépített kutatási hálózattal, a világ különböző részeiben, ami kedvez a kulturálisan eltérő megfigyelések összegezésének, és modern kreatív megoldások létrehozásának. 

 

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak