Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


HP Logo

A HP Care Pack olyan szervizcsomag, amely a HP felhasználóknak optimális segítséget nyújt az eszközök konfigurálásában, a használat során felmerülhető probléma gyors elhárításában, szakmai segítséget és szaktanácsadást nyújt és garancia utáni időszakban is. Mindez jelzi, hogy a Hewlett-Packard vállalat figyelmet fordít az eszközeit használó ügyfelek elégedettségére és a kényelmére.

 

HP Care Pack egy olyan szervizcsomag, amely minden szükséges támogatást megad a HP felhasználóknak . Ide tartozik a cég összes információs rendszerének minden eszköze: az asztali számítógépektől kezdve, a legnagyobb szerverekig. Ez egy olyan költséghatékony megoldás, amely a legjobban képzett szakembereknek nyújt támogatást.

 

A Care Pack ajánlatot érdemes figyelembe venni, különösen a felső kategóriás készülékek vagy egy komplex hálózati struktúra vásárlásakor, mivel a telepítéskor és üzembe helyezéskor nyújtott segítség  várhatóan maximális teljesítménnyel, szünetmentességgel és a költségek csökkentésével jár, illetve a garancia lejárta után továbbra is biztosítja a szakmai segítséget, így a berendezés használata továbbra is mentes a költséges javítások kockázatától.

 

A HP-nek gazdag kínálata van az oktatási anyagok területén is a HP szofrverek és hardverek működtetésével kapcsolatban.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-62%
-7%
-19%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok