0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Szolgáltatási csomagok

HP Logo

A HP Care Pack olyan szervizcsomag, amely a HP felhasználóknak optimális segítséget nyújt az eszközök konfigurálásában, a használat során felmerülhető probléma gyors elhárításában, szakmai segítséget és szaktanácsadást nyújt és garancia utáni időszakban is. Mindez jelzi, hogy a Hewlett-Packard vállalat figyelmet fordít az eszközeit használó ügyfelek elégedettségére és a kényelmére.

 

HP Care Pack egy olyan szervizcsomag, amely minden szükséges támogatást megad a HP felhasználóknak . Ide tartozik a cég összes információs rendszerének minden eszköze: az asztali számítógépektől kezdve, a legnagyobb szerverekig. Ez egy olyan költséghatékony megoldás, amely a legjobban képzett szakembereknek nyújt támogatást.

 

A Care Pack ajánlatot érdemes figyelembe venni, különösen a felső kategóriás készülékek vagy egy komplex hálózati struktúra vásárlásakor, mivel a telepítéskor és üzembe helyezéskor nyújtott segítség  várhatóan maximális teljesítménnyel, szünetmentességgel és a költségek csökkentésével jár, illetve a garancia lejárta után továbbra is biztosítja a szakmai segítséget, így a berendezés használata továbbra is mentes a költséges javítások kockázatától.

 

A HP-nek gazdag kínálata van az oktatási anyagok területén is a HP szofrverek és hardverek működtetésével kapcsolatban.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak