0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
HP Printers

HP Logo

A nyomtatók és multifunkiós eszközök kínálatában olyan termékcsaládok találhatók, mint a DeskJet, a LaserJet, a DesignJet és az OfficeJet. Azon belül a tintasugaras- és lézer, fekete-fehér - és színes, vezetéknélküli-  és mobil nyomtatók találhatók. A LaserJet az évek során változatlan népszerűségnek örvendő, színes - és fekete-fehér lézernyomtató sorozat.  Melynek fő jellemzői az alacsony fenntartási költségek, a nagyszerű nyomtatási minőség és a gyorsaság. Az ügyfelek többsége legszívesebben a LaserJet P3015 és a LaseJet Pro 400 modelleket választják. 

 

Az OfficeJet, a nyomtatók és multifunkciós készülékek családja, amelyek fő erőssége a teljesítmény, ennek köszönhetően, több model képes magas minőségű, színes nyomtatásra, akár 50%-kal olcsóbban, mint a lézer nyomtatók. A DesignJet azoknak a szakembereknek szánt sorozat, akik munkája megköveteli a legmgasabb minőséget és gyarkan  a nagyformatumú nyomtatásokat , mint például  az építészek, a grafikusok és a fényképészek. Ráadásul a HP DesignJet Scanner , amely egy nagyméretű szkenner, szintén megkönnyíti a munkájukat.

 

HP DeskJet Mobile megoldás a nyomtatásra minden körülmények között,  telep segítségével, akár  áramforrás nélkül is. 

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak