Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


HP Logo

Az eredeti tintapatronok és tonerek nagyobb teljesítményt és minőséget biztosítanak, mint az utángyártottak, azonkívül garantálják a biztonságos együttműködést az eszközzel. A HP vállalat a tintapatronok és tonerek széles skáláját kínálja  nyomtatói részére. Azon belül található az Inkjet, az LJ, a Large Format Inks, illetve a tonerek. A Cartridge Inkjet 3 alap csoportra oszlik: fekete tinták, színes tinták és  fólia verzók az u.n. Combo Pack.

 

A Cartridge és a tonerek az LJ sorozatban szintén feloszthatók feketékre és színesekre a színes nyomtatókhoz, és  feketékre a fekete-fehér nyomtatókhoz. A HP tintapatronok és tonerek kínálatában megtaláljuk a termékeket a jelenleg kapható nyomtatókhoz, illetve azokhoz is, amelyek már ki vannak vonva a forgalmazásból.  A HP eszközök fogyó összetevőinek, hosszú idejű ellátás biztosításának köszönhetően,  évekig dolgozhatunk az adott eszközzel, ami különlegesen fontos a nagy méretű, üzleti felhasználású eszközök esetén, ahol minden egyes eszköz kicsérélésével kapcsolatos extra kiadás igen megterhelő. 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-11%
-27%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok