Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  HP Cartridges & Toner


  HP Logo

  Az eredeti tintapatronok és tonerek nagyobb teljesítményt és minőséget biztosítanak, mint az utángyártottak, azonkívül garantálják a biztonságos együttműködést az eszközzel. A HP vállalat a tintapatronok és tonerek széles skáláját kínálja  nyomtatói részére. Azon belül található az Inkjet, az LJ, a Large Format Inks, illetve a tonerek. A Cartridge Inkjet 3 alap csoportra oszlik: fekete tinták, színes tinták és  fólia verzók az u.n. Combo Pack.

   

  A Cartridge és a tonerek az LJ sorozatban szintén feloszthatók feketékre és színesekre a színes nyomtatókhoz, és  feketékre a fekete-fehér nyomtatókhoz. A HP tintapatronok és tonerek kínálatában megtaláljuk a termékeket a jelenleg kapható nyomtatókhoz, illetve azokhoz is, amelyek már ki vannak vonva a forgalmazásból.  A HP eszközök fogyó összetevőinek, hosszú idejű ellátás biztosításának köszönhetően,  évekig dolgozhatunk az adott eszközzel, ami különlegesen fontos a nagy méretű, üzleti felhasználású eszközök esetén, ahol minden egyes eszköz kicsérélésével kapcsolatos extra kiadás igen megterhelő. 

  Neked ajánljuk:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner