0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
HP Cartridges & Toner

HP Logo

Az eredeti tintapatronok és tonerek nagyobb teljesítményt és minőséget biztosítanak, mint az utángyártottak, azonkívül garantálják a biztonságos együttműködést az eszközzel. A HP vállalat a tintapatronok és tonerek széles skáláját kínálja  nyomtatói részére. Azon belül található az Inkjet, az LJ, a Large Format Inks, illetve a tonerek. A Cartridge Inkjet 3 alap csoportra oszlik: fekete tinták, színes tinták és  fólia verzók az u.n. Combo Pack.

 

A Cartridge és a tonerek az LJ sorozatban szintén feloszthatók feketékre és színesekre a színes nyomtatókhoz, és  feketékre a fekete-fehér nyomtatókhoz. A HP tintapatronok és tonerek kínálatában megtaláljuk a termékeket a jelenleg kapható nyomtatókhoz, illetve azokhoz is, amelyek már ki vannak vonva a forgalmazásból.  A HP eszközök fogyó összetevőinek, hosszú idejű ellátás biztosításának köszönhetően,  évekig dolgozhatunk az adott eszközzel, ami különlegesen fontos a nagy méretű, üzleti felhasználású eszközök esetén, ahol minden egyes eszköz kicsérélésével kapcsolatos extra kiadás igen megterhelő. 

Kiválasztott termékek
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak