0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
HP

HP Logo

A Hewlett-Packard Company (HP) az egyik legnagyobb informatikai cég a világon, gyártanak többek között személyi számítógépeket, nyomtatókat, szervereket, monitorokat, munkaállomásokat. A HP egy olyan cég, melynek története a két világháború közti időszakban kezdődött, filozófiáját az elejétől fogva harmonikus, stabil növekedés jellemezte. A vállalat úgy vélte, hogy az egyik legfontosabb szempont a lelkes és megbízható munkatársak, ennek köszönhetően a vállalat mindig nyugodtan tekintett a jövőbe.

 

A sokéves gyártási tapasztalat az elektronikus készülékek és eszközök terén azt eredményezte a vállalat számára, hogy a legmagasabb szintű minőség és teljesítmény, valamint skálázhatóság jellemezze saját eszközeiket. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy egy rendszer bármilyen terhelés alatt zavartalanul működhessen. A nyitottság a piaci igények felé és az új lehetőségek felfedezésének vágya hozzájárult ahhoz, hogy számos innovatív megoldás és szabadalmazott találmány szülessen.

 

A HP immár több, mint 60 éve foglalkozik számítógépek gyártásával. Szintén felelős a 3,5 hüvelykes floppy kidolgozásáért és bevezetéséért. A Hewlett-Packard támogat minden típusú képalkotási és nyomtatási megoldást, és őt tartják az USA-ban a Szilícium-völgy szülőjének.

 

A HP ajánlatában széles termékválaszték szerepel, néhány amelyet érdemes megemlíteni:

- professzionális munkaállomások (Z1, Z220, Z420, Z620, Z820 sorozat),
- blade szerverek, tower és rack (DL, ML, BladeCenter sorozat),
- hálózati kapcsolók és routerek,
- tűzfalak (firewall),
- vezeték nélküli hálózati eszközök (WiFi),
- nyomtatók, monitorok és egyéb mindennapi használati eszközök.

 

Teljes körű szerver megoldások, tömb memóriák és lemeztömbök lehetővé teszik a felhasználók számára az ideális választást és skálázhatóságot mind az otthoni felhasználású, mind a vállalati munkaeszközöknél. A legmodernebb technológiának köszönhetően a termékek  teljesen univerzálisak, könnyebb őket fenntartani és használni.

 

A HP a termékeik magas minősége mellett kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, sok éve, számos ragsorolásban tartják a világ egyik „legzöldebb” márkájának.

Kiválasztott termékek
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak