Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


HP Logo

A Hewlett-Packard Company (HP) az egyik legnagyobb informatikai cég a világon, gyártanak többek között személyi számítógépeket, nyomtatókat, szervereket, monitorokat, munkaállomásokat. A HP egy olyan cég, melynek története a két világháború közti időszakban kezdődött, filozófiáját az elejétől fogva harmonikus, stabil növekedés jellemezte. A vállalat úgy vélte, hogy az egyik legfontosabb szempont a lelkes és megbízható munkatársak, ennek köszönhetően a vállalat mindig nyugodtan tekintett a jövőbe.

 

A sokéves gyártási tapasztalat az elektronikus készülékek és eszközök terén azt eredményezte a vállalat számára, hogy a legmagasabb szintű minőség és teljesítmény, valamint skálázhatóság jellemezze saját eszközeiket. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy egy rendszer bármilyen terhelés alatt zavartalanul működhessen. A nyitottság a piaci igények felé és az új lehetőségek felfedezésének vágya hozzájárult ahhoz, hogy számos innovatív megoldás és szabadalmazott találmány szülessen.

 

A HP immár több, mint 60 éve foglalkozik számítógépek gyártásával. Szintén felelős a 3,5 hüvelykes floppy kidolgozásáért és bevezetéséért. A Hewlett-Packard támogat minden típusú képalkotási és nyomtatási megoldást, és őt tartják az USA-ban a Szilícium-völgy szülőjének.

 

A HP ajánlatában széles termékválaszték szerepel, néhány amelyet érdemes megemlíteni:

- professzionális munkaállomások (Z1, Z220, Z420, Z620, Z820 sorozat),
- blade szerverek, tower és rack (DL, ML, BladeCenter sorozat),
- hálózati kapcsolók és routerek,
- tűzfalak (firewall),
- vezeték nélküli hálózati eszközök (WiFi),
- nyomtatók, monitorok és egyéb mindennapi használati eszközök.

 

Teljes körű szerver megoldások, tömb memóriák és lemeztömbök lehetővé teszik a felhasználók számára az ideális választást és skálázhatóságot mind az otthoni felhasználású, mind a vállalati munkaeszközöknél. A legmodernebb technológiának köszönhetően a termékek  teljesen univerzálisak, könnyebb őket fenntartani és használni.

 

A HP a termékeik magas minősége mellett kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, sok éve, számos ragsorolásban tartják a világ egyik „legzöldebb” márkájának.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-44%
-7%
-2%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok