Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


HGST Logo

A HGST merevlemezek az egyik legkedveltebb ilyen típusú készülék. Az innovatív voltával, teljesítményével és üzembiztonságával a márka az egész világon kivívta magának a felhasználók szimpátiáját. A választék folyamatos bővítése lehetővé teszi, hogy mindig meg lehessen találni a legjobb opciót a legelőnyösebb áron.

 

A modellek egy részében a héliummal kitöltött, légmentesen lezárt adathordozók úttörő technológiáját alkalmazzák, ami lehetővé teszi a felvett teljesítmény csökkentését, és az adathordozók kapacitásának növelését. Míg a klasszikus merevlemezekben a belső nyomást kiegyenlítő nyílások és csatornák rendszere található, a HGST megoldásaiban a ház légmentesen le van zárva, és ki van töltve héliummal, ami lehetővé teszi az energiafelhasználás 23 százalékos csökkentését. Ezen kívül a tér jobb kihasználása miatt két plusz korongot lehetett beépíteni.

 

A termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy az adott felhasználó számára optimális modellt lehessen kiválasztani, az igényektől, a felhasználástól és preferenciáktól függően. A kapható terméksorozatok között ott van az Aries, Mars, MegaScale, DiamondBack, Jupiter, King Cobra-F, Viper, Cobra-E, Cobra-D/E és a Cobra-F.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-48%
-8%
-27%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok