Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


HGST Logo

A HGST (korábban Hitachi Global Storage Technologies, jelenleg pedig a Western Digital része) merevlemezek, SSD lemezek és külső adattárolók gyártására specializálódott. A világon elsőként vették fel a választékukba a 8 TB kapacitású, 3,5 colos merevlemezeket, amelyek speciális adatközpontokba készülnek, ahol elsődleges a lehető legnagyobb kapacitás és írássűrűség.

 

A cég ügyel arra, hogy az általa gyártott megoldások innovatív voltukban és a legújabb technológiák alkalmazásában a lehető legmagasabb színvonalon legyenek. A lemezek esetében ez lehetővé teszi az adatok biztonságos és biztos tárolását. Egyesítve a fejlett hardveres és szoftveres megoldásokat, a HGST a legigényesebb ügyfelekhez kerülő termékeket hozta létre.

 

A 7Stac és a HelioSeal technológia alkalmazásának köszönhetően az egész világon felkeltették a vásárlók érdeklődését. Közülük az első azért felelős, hogy akár hét korongot is be lehessen pakolni egy ötre kialakított házba, a második azért, hogy a belső tér héliummal van kitöltve, nem, mint addig, levegővel. A hélium a levegőhöz viszonyítva hétszer ritkább, ami miatt kisebb az ellenállása, a nemesgáz voltának köszönhetően pedig nem lép reakcióba más anyagokkal. Csökkentették a súrlódást is, aminek a fejek és a HDD korongok ki vannak téve. HGST, légmentesen lezárva a lemezek házát, amelyen általában speciális nyílások és csatornák vannak, energiát és helyet takarít meg. Az új megoldás az adatok gazdaságosabb becsomagolását teszi lehetővé. Ezzel a módszerrel kapcsolatos kutatások és tesztek a cégnek 6 évét vették igénybe.

 

A lemezeiket előnyös kapacitás és súly arány jellemzi, nagyobb energetikai hatékonyság mellett. A TCOptimized technológia használata lehetővé teszi halk és kevesebb hőfejlődéssel járó - a hagyományos, levegővel kitöltött merevlemezekhez képest - üzemelést. A legnépszerűbb szériák között érdemes megemlíteni többek között az Ultrastart, Deskstart, Travelstart, Endurastart és a Cinemastart.

 

A cég 2003-ban jött létre az IBM és a Hitachi merevlemez szegmenseinek egyesítésével. 2012-ben a Western Digital felvásárolta a Hitachi merevlemezt gyártó részlegét.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-18%
-58%
-90%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok