Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Primergy Servers Tower


  Fujitsu logo

  A Primergy TX, a toronyszerver sor (a tower típusú házban) tartós, megbízható és gazdaságos megoldás a kis - és középvállalkozások számára. A kínálat a TX100, TX140, TX150, TX200, TX300 sorozatú szervereket foglalja magába. A gyors és modern Intel Xeon processzorok, illetve  minden szerver alapfelszerelésében lévõ nagyméretû Fujitsu Primergy TX merevlemez, garantálják azok megfelelõ teljesítményét, megbízhatóságát és funkcionalitását.

   

  A munka csendességérõl a ház optimalizált levegõáramlása és a Fujitsu Cool-Safe hûtõrendszer gondoskodik. A kezelés kényelmességét és mobilitását növeli  a csavarmentes ház és a merevlemezek ki- és becsatlakoztatását segítõ Easy Rails megoldások.

   

  A TX sorozatú szerverek többsége állványokra vagy szerverszekrényekbe szerelhetõ, ezzel a vállalat hálózati infrastruktúrája a legnagyobb mértékben válik rugalmassá.  A kategória legnépszerûbb modelljei a Primergy TX100 S3p és a Primergy TX150 S8.

  Neked ajánljuk:
  -30%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner