0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


Fujitsu logo

A Primergy TX, a toronyszerver sor (a tower típusú házban) tartós, megbízható és gazdaságos megoldás a kis - és középvállalkozások számára. A kínálat a TX100, TX140, TX150, TX200, TX300 sorozatú szervereket foglalja magába. A gyors és modern Intel Xeon processzorok, illetve  minden szerver alapfelszerelésében lévõ nagyméretû Fujitsu Primergy TX merevlemez, garantálják azok megfelelõ teljesítményét, megbízhatóságát és funkcionalitását.

 

A munka csendességérõl a ház optimalizált levegõáramlása és a Fujitsu Cool-Safe hûtõrendszer gondoskodik. A kezelés kényelmességét és mobilitását növeli  a csavarmentes ház és a merevlemezek ki- és becsatlakoztatását segítõ Easy Rails megoldások.

 

A TX sorozatú szerverek többsége állványokra vagy szerverszekrényekbe szerelhetõ, ezzel a vállalat hálózati infrastruktúrája a legnagyobb mértékben válik rugalmassá.  A kategória legnépszerûbb modelljei a Primergy TX100 S3p és a Primergy TX150 S8.

Info Box
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-1%
-64%
-15%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok