Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Fujitsu logo

A Primergy TX, a toronyszerver sor (a tower típusú házban) tartós, megbízható és gazdaságos megoldás a kis - és középvállalkozások számára. A kínálat a TX100, TX140, TX150, TX200, TX300 sorozatú szervereket foglalja magába. A gyors és modern Intel Xeon processzorok, illetve  minden szerver alapfelszerelésében lévõ nagyméretû Fujitsu Primergy TX merevlemez, garantálják azok megfelelõ teljesítményét, megbízhatóságát és funkcionalitását.

 

A munka csendességérõl a ház optimalizált levegõáramlása és a Fujitsu Cool-Safe hûtõrendszer gondoskodik. A kezelés kényelmességét és mobilitását növeli  a csavarmentes ház és a merevlemezek ki- és becsatlakoztatását segítõ Easy Rails megoldások.

 

A TX sorozatú szerverek többsége állványokra vagy szerverszekrényekbe szerelhetõ, ezzel a vállalat hálózati infrastruktúrája a legnagyobb mértékben válik rugalmassá.  A kategória legnépszerûbb modelljei a Primergy TX100 S3p és a Primergy TX150 S8.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-45%
-10%
-76%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok