0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Primergy Servers Rack

Fujitsu logo

A Fujitsu Primergy RX állvány szerverek a kategória legjobb teljesítmény - és energiatakarékosság paramétereivel rendelkeznek. AZ RX modellek egyik jellemzõje az alacsony meghibásodás. Primergy RX100 S8, az egyprocesszoros szerver, amely az alacsony költségvetésû megoldásoknak szól. A kis cégek és szervezetek igényeire szabott paraméterek ellenére ezeket a megoldásokat a  legmagasabb minõség és költséghatékonyság jellemzi.

 

A Primergy RX200 megtervezésekor a Fujitsu mérnökök a kis méretû, 1U méretû házba zárt eszköz esetén , annak  legnagyobb teljesítményére fókuszáltak.  A szerver -további bõvítésének lehetõsége révén- nagyszerûen alkalmazható a cloud technológia és kisebb adatbazis kezelésében.

 

Primergy RX2520 M1 egy hatékony, akár 10 magot és 192 GB RAM memóriát kezelõ, teljesen skálázható szerver platform, amely akár 12 merevlemezzel is együttmûködhet. A Primergy RX300 8. generációs szerver olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a fejlett, informatikai projekteket támogató, komplex alkalmazásokat igénylik úgymint teljesítmény,  rugalmasság és  skálázhatóság. A magok maximális száma 50%-al nõtt az eszköz elõzõ változatához képest. 

Kiválasztott termékek
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak