Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Primergy Servers Rack


  Fujitsu logo

  A Fujitsu Primergy RX állvány szerverek a kategória legjobb teljesítmény - és energiatakarékosság paramétereivel rendelkeznek. AZ RX modellek egyik jellemzõje az alacsony meghibásodás. Primergy RX100 S8, az egyprocesszoros szerver, amely az alacsony költségvetésû megoldásoknak szól. A kis cégek és szervezetek igényeire szabott paraméterek ellenére ezeket a megoldásokat a  legmagasabb minõség és költséghatékonyság jellemzi.

   

  A Primergy RX200 megtervezésekor a Fujitsu mérnökök a kis méretû, 1U méretû házba zárt eszköz esetén , annak  legnagyobb teljesítményére fókuszáltak.  A szerver -további bõvítésének lehetõsége révén- nagyszerûen alkalmazható a cloud technológia és kisebb adatbazis kezelésében.

   

  Primergy RX2520 M1 egy hatékony, akár 10 magot és 192 GB RAM memóriát kezelõ, teljesen skálázható szerver platform, amely akár 12 merevlemezzel is együttmûködhet. A Primergy RX300 8. generációs szerver olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a fejlett, informatikai projekteket támogató, komplex alkalmazásokat igénylik úgymint teljesítmény,  rugalmasság és  skálázhatóság. A magok maximális száma 50%-al nõtt az eszköz elõzõ változatához képest. 

  Neked ajánljuk:
  -31%
  -10%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner