Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Esprimo Desktops


  Fujitsu logo

  A Fujitsu munkaállomásai, a vevõ szükségleteihez és költségvetéséhez igazodva, 3 termékosztályra oszthatók a közös Celsius név alatt. Ennek köszönhetõen az eszközök precízen kiválaszthatók az igényeknek megfelelõen, a beruhazás költséghatékonysága mellett.

   

  A Celsius All-round olyan standard modellek, amelyek hatékony és folyamatos munkát biztosítanak a standard alkalmazások és irodai programozás igénybevételével. A processzor  és a grafikus rendszerek nagyobb hatékonyságot igénylõ, magasabb tudású munkaállomásai a Celsius Advanced modell. A sorozat a már bevált és elismert Celsius M720 és Celsius M730 modelleket foglalja magába.

   

  A legnagyobb hatékonyságú,  haladó grafikai és ipari programozást használó munkaállomások a  Celsius Superior. A Celsius R920 és R930 modellekben 2 Intel E5 processzor található. A Fujitsu Celsius munkaállomások közös jellemzõje az alacsony zajszint, így nem zavarja a közelükben dolgozó személyek munkáját.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner