0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Esprimo Desktops

Fujitsu logo

A Fujitsu munkaállomásai, a vevõ szükségleteihez és költségvetéséhez igazodva, 3 termékosztályra oszthatók a közös Celsius név alatt. Ennek köszönhetõen az eszközök precízen kiválaszthatók az igényeknek megfelelõen, a beruhazás költséghatékonysága mellett.

 

A Celsius All-round olyan standard modellek, amelyek hatékony és folyamatos munkát biztosítanak a standard alkalmazások és irodai programozás igénybevételével. A processzor  és a grafikus rendszerek nagyobb hatékonyságot igénylõ, magasabb tudású munkaállomásai a Celsius Advanced modell. A sorozat a már bevált és elismert Celsius M720 és Celsius M730 modelleket foglalja magába.

 

A legnagyobb hatékonyságú,  haladó grafikai és ipari programozást használó munkaállomások a  Celsius Superior. A Celsius R920 és R930 modellekben 2 Intel E5 processzor található. A Fujitsu Celsius munkaállomások közös jellemzõje az alacsony zajszint, így nem zavarja a közelükben dolgozó személyek munkáját.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak