Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Fujitsu


  Fujitsu logo

  A Fujitsu vállalat japánban jött létre. Hardverek gyártására specializálódtak, amely magában foglalja a szuperszámítógépeket, személyi számítógépeket (PC) és szervereket. Emellett a cég félvezetők fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég története az 1930-as évekig nyúlik vissza, amikor a Siemens céggel együttműködve megkezdték a generátorok és elektromos motorok gyártását, hogy ösztönözzék az ez irányú törekvéseket Japán területén.

   

  A Fujitsu évek óta vezeti fejlesztéseit az elektronika, a telekommunikáció és tartozékai, a kereskedelmi mobiltelefon modellek, monitorok valamint játékkonzolok irányába. Végül a cég szerverek, háttértárolót, kliens számítógépek és eszközök, tablet-ek, notebookok, terminálok és perifériák gyártására specializálódott.

   

  A Fujitsu márkájú szerverek komplex és ideális megoldást nyújtanak a kis- és középvállalkozások számára. A nagy teljesítményű, hatékony operációs rendszerek és rekord magas energia-megtakarítás, amely a Green IT csapat 20 éves tapasztalatának köszönhető, elnyerte a fogyasztók bizalmát, hiszen a megvásárolt eszközök teljesítik a legmerészebb várakozásokat.

   

  A legnépszerűbb szerver modellek közé tartozik a Primergy TX (Tower sorozat) valamint a Primergy RX (Rack sorozat). Széles körű specifikációval lehet megvásárolni, ami segít megőrizni a berendezés teljes skálázhatóságát, ideálisan a munka központjában álló eszköz igényeihez igazítva.

   

  A szerver opciók tartománya, amelyek bővíthetők  egyes rendszerekkel, kifejezetten nagy. Találhatók köztük processzorok, RAM memóriák, merevlemezek, RAID vezérlők, PCI kártyák és HotPlug tápegységek.

   

  A cég ajánlatában szerepelnek továbbá munkaállomások, melyek közül a legnagyobb népszerűségnek a CELSIUS sorozat örvend. Ezek az állomások magas minőségű alkatrészekből állnak, ezenkívül lehetséges a bővítésük további elemekkel, hogy így növekedjen az egyes komponensek hatékonysága  a rendszerben. Ideális az alkalmazása a számítógépes mérnöki, építészeti tervezés, elektronikai vagy pénzügyi elemzés során.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner