0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Fujitsu

Fujitsu logo

A Fujitsu vállalat japánban jött létre. Hardverek gyártására specializálódtak, amely magában foglalja a szuperszámítógépeket, személyi számítógépeket (PC) és szervereket. Emellett a cég félvezetők fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég története az 1930-as évekig nyúlik vissza, amikor a Siemens céggel együttműködve megkezdték a generátorok és elektromos motorok gyártását, hogy ösztönözzék az ez irányú törekvéseket Japán területén.

 

A Fujitsu évek óta vezeti fejlesztéseit az elektronika, a telekommunikáció és tartozékai, a kereskedelmi mobiltelefon modellek, monitorok valamint játékkonzolok irányába. Végül a cég szerverek, háttértárolót, kliens számítógépek és eszközök, tablet-ek, notebookok, terminálok és perifériák gyártására specializálódott.

 

A Fujitsu márkájú szerverek komplex és ideális megoldást nyújtanak a kis- és középvállalkozások számára. A nagy teljesítményű, hatékony operációs rendszerek és rekord magas energia-megtakarítás, amely a Green IT csapat 20 éves tapasztalatának köszönhető, elnyerte a fogyasztók bizalmát, hiszen a megvásárolt eszközök teljesítik a legmerészebb várakozásokat.

 

A legnépszerűbb szerver modellek közé tartozik a Primergy TX (Tower sorozat) valamint a Primergy RX (Rack sorozat). Széles körű specifikációval lehet megvásárolni, ami segít megőrizni a berendezés teljes skálázhatóságát, ideálisan a munka központjában álló eszköz igényeihez igazítva.

 

A szerver opciók tartománya, amelyek bővíthetők  egyes rendszerekkel, kifejezetten nagy. Találhatók köztük processzorok, RAM memóriák, merevlemezek, RAID vezérlők, PCI kártyák és HotPlug tápegységek.

 

A cég ajánlatában szerepelnek továbbá munkaállomások, melyek közül a legnagyobb népszerűségnek a CELSIUS sorozat örvend. Ezek az állomások magas minőségű alkatrészekből állnak, ezenkívül lehetséges a bővítésük további elemekkel, hogy így növekedjen az egyes komponensek hatékonysága  a rendszerben. Ideális az alkalmazása a számítógépes mérnöki, építészeti tervezés, elektronikai vagy pénzügyi elemzés során.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak