0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Server and networking accessories

Dell logo

A DELL szerverek skálázhatósági teljes potenciáljának kihasználása lehetővé teszi a rendkívül gazdag szerver opció kínálatot - berendezések, kártyák, kiegészítők, szoftverek és karbantartási szolgáltatások, amely megengedi a szerverek fejleszetését és teljesítményük javítását. Hogy biztosítsák a felhasználók számára a legjobb minőséget és a munka kényelmét, a DELL közreműködik az alkatrészek és szoftverek ellátása terén olyan globális piacvezető cégekkel, mint a Microsoft, az NVIDIA és az Intel.

 

A legnépszerűbb bűvítményeken kívül, mint a merevlemezek, processzorok és RAM memória modulok, a kínálatban megtalálhatók a DELL szerverekkel teljesen kompatibilis tápegységek, hálózati és grafikai kártyák, RAID kontrollerek és a szükséges tartozékok és kábelek.

 

A Dell szerverekhez ajánlott szoftverek a Microsoft termékek- Windows Server 2008 és Windows Server 2012.

 

A szervíz opciók technikai támogatás-csomagokat tartalmaznak, különböző időtartammal (3-tól 5-évig terjedően) és a Dell szakértők különböző reakcióidejével. A szakmai segítség a berendezések telepítésében és használatában lehetővé teszi a bennük rejlő potenciál maximális kihasználását és élettartamuk meghosszabbítását.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak