Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Server and networking accessories


  Dell logo

  A DELL szerverek skálázhatósági teljes potenciáljának kihasználása lehetővé teszi a rendkívül gazdag szerver opció kínálatot - berendezések, kártyák, kiegészítők, szoftverek és karbantartási szolgáltatások, amely megengedi a szerverek fejleszetését és teljesítményük javítását. Hogy biztosítsák a felhasználók számára a legjobb minőséget és a munka kényelmét, a DELL közreműködik az alkatrészek és szoftverek ellátása terén olyan globális piacvezető cégekkel, mint a Microsoft, az NVIDIA és az Intel.

   

  A legnépszerűbb bűvítményeken kívül, mint a merevlemezek, processzorok és RAM memória modulok, a kínálatban megtalálhatók a DELL szerverekkel teljesen kompatibilis tápegységek, hálózati és grafikai kártyák, RAID kontrollerek és a szükséges tartozékok és kábelek.

   

  A Dell szerverekhez ajánlott szoftverek a Microsoft termékek- Windows Server 2008 és Windows Server 2012.

   

  A szervíz opciók technikai támogatás-csomagokat tartalmaznak, különböző időtartammal (3-tól 5-évig terjedően) és a Dell szakértők különböző reakcióidejével. A szakmai segítség a berendezések telepítésében és használatában lehetővé teszi a bennük rejlő potenciál maximális kihasználását és élettartamuk meghosszabbítását.

  Aktualne promocje:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner