0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
LCD Screens

Dell logo

A Dell márkájú monitorok négy terméksorozatban állnak rendelkezésre, ezek pedig a gazdaságos, a professzionális, a speciális és a fogyasztói. A Dell kínálatában 17 colostól 31 colosig találhatók monitorok. A magas minőségű kivitelezés, elegáns kinézet és a tökéletes kép  jellemzi a termékeiket. A Dell monitorokra jellemző az alacsony energiafogyasztás.

 

Az E sorozat (gazdaságos) egy vonzó árú termék, amely privát felhasználóknak, kis- és középvállaltoknak ajánlott. A legnagyobb népszerűségnek a 17 és 19 colos termékek örvendenek, amelyek ideálisak az alapvető irodai munkák során.

 

A P sorozat (professzionális) modelljeit elsősorban irodai munkára tervezték. Ergonómia és munkahatékonyság voltak az irányadó elvek a termék tervezése során.

 

Az U sorozat (speciális) a legigényesebb felhasználók számárs lett tervezve, akiknek számít a magas képminőség, a színvisszadás és a mátrix mérete.

 

Az S sorozat (fogyasztói) egy olyan monitor sorozat, amely az igényes ügyfelek számára lett tervezve. A sorozat előnye, a monitorok vékony kerete, ami ideálisan beválik a multi-monitor konfigurációkban.

Kiválasztott termékek
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak