0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Dell Servers

Dell logo

A Dell vállalat szerver ajánlata a PowerEdge családot foglalja magában, amelyben torony (tower) típusban épített berendezések  találhatók, valamint olyan szerverek, amelyeket szerverszekrénybe való beszerelésre terveztek. A szabadon álló szerverek kínálatában széles tevékenységi spektrumú berendezések találhatóak. Kezdve az alapmodelltől, amely első szervernek ideális a kisebb vállalatok számára. Ez a PowerEdge T110 II, amely teljesen elegendő a cégek e-mail üzeneteinek kezelésére, a céges dokumentumok megosztására a hálózaton és távoli asztalokon keresztül. A skála másik végén található a T sorozat legerősebb szervere, a PwerEdge T620, amely nagy teljesítményű  E5-2600-as processzorral van felszerelve és képes kezelni akár 48 TB belső tömb memóriát. Megbízhatóságot és hozzáférhetőséget kínál enterprise minőségben, amely skálázhatósága bármilyen méretű vállalatnak megfelel.

 

A Dell márka állvány szerverei a PowerEdge R sorozatba tartoznak. Itt még szélesebb a kínálat, mint a torony szerverek esetében, ez lehetővé teszi a termékek igazítását a szervezet igényeinek megfelelően. A  PowerEdge R210-tól kezdve, ami egy 1U magasságú, egy processzorral felszerelt kisebb szerver, a 4-processzoros PowerEdge R920-ig, mely nagy adatbázisok és más igényes alkalmazások kezelésére lett tervezve – minden termék a legjobb teljesítmény mutatókkal és rendelkezésre állással, valamint energiatakarékossággal és skálázhatósággal szolgálja a felhasználót, ezáltal lehetővé teszi a céggel együtt való növekedést. 

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak