Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Dell Networking


  Dell logo

  A Dell Networking kapcsolók széles palettája energiatakarékos és költséghatékony 1GbE és 10GbE kapcsolók, melyek és a hálózati infrastruktúra modernizációjára és skálázhatóságára lettek tervezve. Az összes kapcsolónak az N sorozatból szabványos alapfelszereltsége a Dell Networking OS 6 rendszer. Könnyű beállítani az automatikus konfigurátor segítségével USB hordozóra ami lehetővé teszi, az eszközök gyors indítását anélkül, hogy leállítja a komplex TFTP konfigurációt, képzett szakemberek jelenléte nélkül.

   

  A Dell Networking N2000 sorozat kapcsolói 24 darab PoE+ port-tal rendelkeznek, és a kiegészítő, külső áramforrás alkalmazásával a teljesítménye akár 48 port is lehet. Verembe (stack) kombinálva 12 ilyen kapcsolót, 600 darab 1GbE portot kapunk. A Dell Networking N3000 kapcsolók hatékonyabb eszközök, amelyek 48 darab PoE+ portot támogatnak további tápegység alkalmazása nélkül. Egymásra rakva (stackolás) 12 darabot ebből a sorozatból, hozzáférést biztosít 624  darab 1 GbE portnak.

   

  A legigényesebb alkalmazásokhoz készítette el a Dell a  Series N4000 hálózati kapcsolókat, melyek modelltől függően 32-től 64-ig, 10GbE port támogatására alkalmasak. Ebből a típusból 12 darab összekapcsolásával olyan megoldás jön létre, amely kiemelkedő teljesítményt, rendelkezésre állást és sávszélességet nyújt és akár 672 darab 10 GbE portot támogat. A Dell Fresh Air alkalmazásának köszönhetően a Dell Networking kapcsolók képesek 50 Celsius fokban is dolgozni, amely lehetővé teszi a hűtési költségek jelentős csökkenését. 

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner