0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Dell

Dell logo

A Dell Computer Corporation amerikai vállalat, nemzetközi lefedettséggel rendelkezik. A cég számítógépek és periféria eszközök gyártására specializálódott. A fő termékeik közé taroznak az asztali számítógépek, szerverek, laptopok, lapolvasók, számítógép memóriák, netbookok, és egyéb perifériák.

 

A Dell-t 1984-ben alapították és kezdetektől fogva a dinamikus fejlődésre alapozott, mind a dolgozók mind a vállalat terén. A Dell célja, hogy teljesítse az emberek álmait IT technológia használatával. Továbbá fontosnak tartja a környezetvédelmet, olyan innovatív megoldások támogatásával amelyek elősegítik a környezet tisztaságát. A globális fejlesztések során a Dell minden kontinensen nyitott irodákat. Valamint az egészségügyi szektor számítógépes berendezéseinek a fő beszállítójává vált.

 

A Dell legnépszerűbb termékei:

- Szerverek (PowerEdge sorozat), amely alkalmazása ideális minden cég számára. Ezen túlmenően telepítése lehetséges torony szerverként és szerverszekrényben is. A konfiguráció rugalmassága lehetővé teszi a maximális testreszabást speciális, egyéni igényeknek megfelelően. A legismertebb modellek: R320, R420, R520.
- A Dell nyomtatók és tonerek magas nyomtatási minősége és teljesítménye a márkát nagyon jó színben tünteti fel a versenytársakhoz képest. Megbízhatóságuknak köszönhetően ezek a berendezések váltak a pénzügyi és számviteli cégek, valamint bankok leggyakrabban használt példányaivá.
- A UPS szünetmentes áramforrás a modern védelmi megoldásokat kínál a berendezések károsodása ellen áramkimaradás esetén. Ideális a műveletek folytonosságának biztosítására az adott rendszerben. Az energia fenntartása villamos krízishelyzetben növeli az adatok tárolásának és feldolgozásának a biztonságát a szervereken.

 

A szerver opciók széles palettájának és a berendezések sokoldalúságának köszönhetően optimálisan kielégítik az egyéni vállalkozások, magánszemélyek és intézmények igényeit egyaránt. További termékeik között találhatóak merevlemezek, RAM-ok, konzolsínek és ventilátorok.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak