Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Dell


  Dell logo

  A Dell Computer Corporation amerikai vállalat, nemzetközi lefedettséggel rendelkezik. A cég számítógépek és periféria eszközök gyártására specializálódott. A fő termékeik közé taroznak az asztali számítógépek, szerverek, laptopok, lapolvasók, számítógép memóriák, netbookok, és egyéb perifériák.

   

  A Dell-t 1984-ben alapították és kezdetektől fogva a dinamikus fejlődésre alapozott, mind a dolgozók mind a vállalat terén. A Dell célja, hogy teljesítse az emberek álmait IT technológia használatával. Továbbá fontosnak tartja a környezetvédelmet, olyan innovatív megoldások támogatásával amelyek elősegítik a környezet tisztaságát. A globális fejlesztések során a Dell minden kontinensen nyitott irodákat. Valamint az egészségügyi szektor számítógépes berendezéseinek a fő beszállítójává vált.

   

  A Dell legnépszerűbb termékei:

  - Szerverek (PowerEdge sorozat), amely alkalmazása ideális minden cég számára. Ezen túlmenően telepítése lehetséges torony szerverként és szerverszekrényben is. A konfiguráció rugalmassága lehetővé teszi a maximális testreszabást speciális, egyéni igényeknek megfelelően. A legismertebb modellek: R320, R420, R520.
  - A Dell nyomtatók és tonerek magas nyomtatási minősége és teljesítménye a márkát nagyon jó színben tünteti fel a versenytársakhoz képest. Megbízhatóságuknak köszönhetően ezek a berendezések váltak a pénzügyi és számviteli cégek, valamint bankok leggyakrabban használt példányaivá.
  - A UPS szünetmentes áramforrás a modern védelmi megoldásokat kínál a berendezések károsodása ellen áramkimaradás esetén. Ideális a műveletek folytonosságának biztosítására az adott rendszerben. Az energia fenntartása villamos krízishelyzetben növeli az adatok tárolásának és feldolgozásának a biztonságát a szervereken.

   

  A szerver opciók széles palettájának és a berendezések sokoldalúságának köszönhetően optimálisan kielégítik az egyéni vállalkozások, magánszemélyek és intézmények igényeit egyaránt. További termékeik között találhatóak merevlemezek, RAM-ok, konzolsínek és ventilátorok.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner