Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Cisco Logo

A Cisco folyamatosan frissíti hálózati infrastruktúra kínálatát, hogy megfeleljen az ügyfelek növekvő igényeinek és az iparági standardoknak, főként az adatok átviteli sebességre vonatkozóan. Ennek szól az adóv-evők széles választéka, 10, 40 és 100 GB-os sávszélességgel, hogy megfeleljen az IEEE 802.3ba megállapodásban 2010 júliusában meghatározott követelményeknek.

 

A Cisco adó-vevők úgy vannak tervezve és megépítve, hogy teljes mértékben kompatibilisek maradjanak más Cisco platformokkal, illetve a Multi-Source Agreements  standardokkal. Ezek az elektronikus eszközök alapvető adó-vevő hálózati elemek, növelik az eszközök konfigurációjának rugalmasságát,  az adott hardver struktúrán belül.

 

A Cisco gazdag adó-vevő kínálatot tartalmaz, különböző paraméterekkel,  gyorsaság, elérhetőség, támogatott protokollok és támgatott média vonatkozásában. Ezek az eszközök támogatják az  Ethernetet, a Sonet/SDH-t és a Fiber Channel applikációt. Teljes mértékben együttműködik minden Cisco gyártmányú kapcsolóval és routerrel. 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-20%
-20%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok