0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Switchek Cisco

Cisco Logo

A kapcsolók az egyik alapelemei a határok nélküli hálózatépítésnek, a Cisco eszközökön alapuló  magas színvonalú építésnek. A cég ajánlata olyan berendezéseket foglal magában, amelyek megfelelnek olyan kulcsfontosságú területek követelményeinek, mint a magas megbízhatóság és teljesítmény, amelyek felelősek a hálózat felhasználóinak munkateljesítményéért és az elégedettségéért. Nagy hangsúlyt kap az energiahatékonyság, az élettartam és a konfiguráció-, illetve a hálózat bővítési rugalmassága is.

 

A Nexus széria berendezéseinek használata (törzshálózat kapcsolók) és a Cataliyst széria berendezéseinek használata (többek között moduláris kapcsolók a 4500 és 6500-as sorozatból) lehetővé teszik skálázható és rugalmas hálózat létrehozását, amelyeket könnyen lehet bővíteni a cég fejlődésével együtt. A gyors változásokat a Virtual Switching System és a StackWise Plus technológia támogatja.

 

A Cisco ajánlata a kapcsolók kategóriájában több, mint 3500 termékből áll, amelynek részei bármilyen struktúra létrehozását lehetővé tevő moduláris megoldások. A széles választék a garancia arra, hogy minden hálózat igényeinek ideálisan megfelel. 

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak