Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Cisco Logo

A kapcsolók az egyik alapelemei a határok nélküli hálózatépítésnek, a Cisco eszközökön alapuló  magas színvonalú építésnek. A cég ajánlata olyan berendezéseket foglal magában, amelyek megfelelnek olyan kulcsfontosságú területek követelményeinek, mint a magas megbízhatóság és teljesítmény, amelyek felelősek a hálózat felhasználóinak munkateljesítményéért és az elégedettségéért. Nagy hangsúlyt kap az energiahatékonyság, az élettartam és a konfiguráció-, illetve a hálózat bővítési rugalmassága is.

 

A Nexus széria berendezéseinek használata (törzshálózat kapcsolók) és a Cataliyst széria berendezéseinek használata (többek között moduláris kapcsolók a 4500 és 6500-as sorozatból) lehetővé teszik skálázható és rugalmas hálózat létrehozását, amelyeket könnyen lehet bővíteni a cég fejlődésével együtt. A gyors változásokat a Virtual Switching System és a StackWise Plus technológia támogatja.

 

A Cisco ajánlata a kapcsolók kategóriájában több, mint 3500 termékből áll, amelynek részei bármilyen struktúra létrehozását lehetővé tevő moduláris megoldások. A széles választék a garancia arra, hogy minden hálózat igényeinek ideálisan megfelel. 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-26%
-26%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok