Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Cisco Logo

A Cisco vállalat routerei megfelelnek az ügyfelek aktuális követelményeinek, akik elvárják, hogy a hálózataik kezelni tudjanak minden típusú multimediális anyagot. A leggyakrabban választott modellek a Cisco router kínálatából a Cisco 1921 vagy a Cisco 881 Ethernet Sec Router – a legnépszerűbb modell a 880 Series ISR.

 

A Cisco 1921 egy olyan platform ISR G2 hálózatok építéséhez, amely új minőséget alkot a routing iparban és ami a legfontosabb, lehetővé teszi a hálózat könnyű alkalmazkodását a szervezet változó igényeihez. A vállalaton belüli kommunikáció magas komfortszintjét biztosítja,rendelkezésre bocsájta  az infrastruktúrát minden típusú adat továbbításához, beleértve a hang-, videó anyagok, szoftverek és alkalmazások megosztását. A többi Cisco routerhez hasonlóan, megfelel a PoE követelményeknek és fel van szerelve egy új energiafogyasztást ellenőrző rendszerrel.

 

A Cisco 881 Ethernet Security Router olyan berendezés, amely lehetővé teszi a biztonságos adatátvitelt és a hangbeli kommunikációt a vállalatok számára. A többi modellel együtt, a 880 ISR sorozat olyan speciális ajánlatot kínál, amely megfelel minden üzleti vállalkozás követelményeinek.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-17%
-48%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok