0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
IP telefónia Cisco


Cisco Logo

A Cisco ajánlata IP telefonok terén magában foglalja a teljes körű hardveres és szoftveres megoldásokat. A Cisco IP telefonok hangszolgáltatási biztosításáért a Cisco CallManager Express felelős, Cisco IOS-el integrálva.  A CCME egy olcsó, megbízható és funkciókban gazdag eszköz, amely lehetővé teszi a szolgáltatást 240 felhasználóig.

 

A Cisco legnépszerűbb IP telefon modelljei között található a CP-7942G és a CP-6921.  A Cisco UC Phone 7942G egy ideális eszköz olyan felhasználók számára, amelyek nagy számú telefonhívást szolgálnak ki, mint például kereskedelmi osztályok vagy ügyfélszolgálatok alkalmazottai. A kiváló minőségű LCD-kijelző lehetővé teszi az XML alkalmazásokat.

 

A Cisco UC Phone 6921 modell 2 vonalat szolgáltat és full-duplex kamera rendszerrel, és Deep-Sleep lehetőséggel van felszerelve, amely lehetővé teszi a magas energia-megtakarítás fenntartását.

 

A Cisco ajánlata tartalmazza továbbá a modulok és a tartozékok teljes skáláját az eszközök bővítéséhez, szoftvereket a vállalat minden típusú telefonhívásainak kezelésére (például Cisco Unity Express hangposta szolgáltatás), valamint integrációt a külső szoftverekkel, mint a Microsoft Office vagy a Lync. 

Neked ajánljuk
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok
EBA National Winner Banner