Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Cisco Logo

A Cisco ajánlata IP telefonok terén magában foglalja a teljes körű hardveres és szoftveres megoldásokat. A Cisco IP telefonok hangszolgáltatási biztosításáért a Cisco CallManager Express felelős, Cisco IOS-el integrálva.  A CCME egy olcsó, megbízható és funkciókban gazdag eszköz, amely lehetővé teszi a szolgáltatást 240 felhasználóig.

 

A Cisco legnépszerűbb IP telefon modelljei között található a CP-7942G és a CP-6921.  A Cisco UC Phone 7942G egy ideális eszköz olyan felhasználók számára, amelyek nagy számú telefonhívást szolgálnak ki, mint például kereskedelmi osztályok vagy ügyfélszolgálatok alkalmazottai. A kiváló minőségű LCD-kijelző lehetővé teszi az XML alkalmazásokat.

 

A Cisco UC Phone 6921 modell 2 vonalat szolgáltat és full-duplex kamera rendszerrel, és Deep-Sleep lehetőséggel van felszerelve, amely lehetővé teszi a magas energia-megtakarítás fenntartását.

 

A Cisco ajánlata tartalmazza továbbá a modulok és a tartozékok teljes skáláját az eszközök bővítéséhez, szoftvereket a vállalat minden típusú telefonhívásainak kezelésére (például Cisco Unity Express hangposta szolgáltatás), valamint integrációt a külső szoftverekkel, mint a Microsoft Office vagy a Lync. 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-32%
-7%
-76%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok