Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Firewallok Cisco


  Cisco Logo

  A Cisco által kínált megoldások tűzfal kategóriában lehetővé teszik az egyszerű vezérlést és a vállalati hálózatok biztonságát. A Cisco tűzfalak alkalmazásának számos előnye van:
  - Az alkalmazottak termelékenységének növelése azáltal, hogy megakadályozza a nem kívánt webes tevékenységeket, spam-ok és rosszindulatú szoftverek letöltését.
  - A működési költségek csökkentése, melyek a rosszindulatú szoftverek eltávolításával és az okozott kár kijavításával, valamint a hibás szoftver okozta leállás során merülnek fel.
  - Az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megelőzése, a felhasználók azonosítása által.

   

  A hardver biztonságát az ASA 5500-X eszközei garantálják, amelyet a Cisco Adaptive Security Appliance Software támogat, biztosítva a folyamatos működést és a fal kompatibilitását a Cisco termelési hálózat többi elemével. A legnépszerűbb Cisco tűzfal az ASA 5505 modell. Többféle konfigurációban kapható, beleértve a különböző számú felhasználókat, portokat és további funkciókat,.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner