0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Firewallok Cisco


Cisco Logo

A Cisco által kínált megoldások tűzfal kategóriában lehetővé teszik az egyszerű vezérlést és a vállalati hálózatok biztonságát. A Cisco tűzfalak alkalmazásának számos előnye van:
- Az alkalmazottak termelékenységének növelése azáltal, hogy megakadályozza a nem kívánt webes tevékenységeket, spam-ok és rosszindulatú szoftverek letöltését.
- A működési költségek csökkentése, melyek a rosszindulatú szoftverek eltávolításával és az okozott kár kijavításával, valamint a hibás szoftver okozta leállás során merülnek fel.
- Az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megelőzése, a felhasználók azonosítása által.

 

A hardver biztonságát az ASA 5500-X eszközei garantálják, amelyet a Cisco Adaptive Security Appliance Software támogat, biztosítva a folyamatos működést és a fal kompatibilitását a Cisco termelési hálózat többi elemével. A legnépszerűbb Cisco tűzfal az ASA 5505 modell. Többféle konfigurációban kapható, beleértve a különböző számú felhasználókat, portokat és további funkciókat,.

Neked ajánljuk
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok
EBA National Winner Banner