Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Cisco Logo

A Cisco vezeték nélküli hálózatépítő termékeinek kínálata magában foglalja az épületek belsejében és a szabadtéren használt megoldásokat egyaránt, állandó és gyors hozzáférést biztosítva a hálózathoz. Irodai alkalmazása során ideális megoldás a népszerű és gazdaságos AIR-SAP1602I-E-K9 modell, amely lehetővé teszi az adatátvitelt 300 Mbit / s maximális sebességgel. Könnyen integrálható a meglévő hálózathoz, alacsony költségű és energiagazdálkodása megfelel a PoE standardnak, aminek köszönhetően ez a modell nagyszerű választás a kis alkalmazásokhoz. Ha az ügyfél nagyobb hálózatot igényel, meg kell ismerkednie az Acces Ponits 2600, 3500, 3600 és 3700 sorozattal.

 

A kültéri alkalmazások esetében az elektromos berendezések kiemelt törődést igényelnek, hogy ne legyenek kitéve olyan veszélyeknek, mint a kedvezőtlen időjárási körülmények, magas hőmérséklet vagy szennyeződések. Erre tökéletesen alkalmasak például a Cisco Aironet sorozat 1530, 1550 és 1552S eszközei, amely a felhasználók számára nagy sebességű, vezeték nélküli hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz és a hálózati erőforrásokhoz.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-10%
-35%
-19%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok