Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Cisco Wireless Lan


  Cisco Logo

  A Cisco vezeték nélküli hálózatépítő termékeinek kínálata magában foglalja az épületek belsejében és a szabadtéren használt megoldásokat egyaránt, állandó és gyors hozzáférést biztosítva a hálózathoz. Irodai alkalmazása során ideális megoldás a népszerű és gazdaságos AIR-SAP1602I-E-K9 modell, amely lehetővé teszi az adatátvitelt 300 Mbit / s maximális sebességgel. Könnyen integrálható a meglévő hálózathoz, alacsony költségű és energiagazdálkodása megfelel a PoE standardnak, aminek köszönhetően ez a modell nagyszerű választás a kis alkalmazásokhoz. Ha az ügyfél nagyobb hálózatot igényel, meg kell ismerkednie az Acces Ponits 2600, 3500, 3600 és 3700 sorozattal.

   

  A kültéri alkalmazások esetében az elektromos berendezések kiemelt törődést igényelnek, hogy ne legyenek kitéve olyan veszélyeknek, mint a kedvezőtlen időjárási körülmények, magas hőmérséklet vagy szennyeződések. Erre tökéletesen alkalmasak például a Cisco Aironet sorozat 1530, 1550 és 1552S eszközei, amely a felhasználók számára nagy sebességű, vezeték nélküli hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz és a hálózati erőforrásokhoz.

  Neked ajánljuk:
  -10%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner