Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Cisco Logo

A Cisco támogat mindenféle mértű céget, magas minőségű berendezéseket és szoftvereket biztosítva a hálózati infrastrukúta építéshez és biztosítja azok kényelmes használatát. A Cisco Small Business kategóriába olyan termékek tartoznak, mint routerek, kapcsolók, IP telefonok, vezeték nélküli hálózatok, biztonsági megoldások, a kis- és középvállalkozások igényeinek kielégítésére. A teljes funkcionalitás megőrzése és a könnyű hálózatbővítés lehetősége a cég fejlődésével együtt, minden Cisco termék jellemzője.

 

Az ilyen kategóriába tartozó ügyfelek körében a legnépszerűbb termékek az SPA 303 üzleti telefonok (3 vonalat kezel) és a  SPA 504G  (4 vonalat) telefonok, az  RV042 VPN routerek, a  Small Business 200 sorozat kapcsolói, ezek közül a leggyakrabban választott modell az SG200-26, mely igen nagy sávszélességű  Wireless-N Access Point z PoE.

 

A hálózati biztonság érdekében a Cisco ügyfelek leggyakrabban a Cisco SA520 tűzfalat választják, amely könnyen ellenőrízhetővé teszi a vállalti adatokat és a dolgozók aktivitását. A felhasználók is nagy a bizalommal vannak  a hálózati biztonság érdekében használt szoftver iránt- Cisco ProtectLink Web vagy Cisco PIX Firewall Software.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-83%
-2%
-28%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok