0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Cisco Small Business

Cisco Logo

A Cisco támogat mindenféle mértű céget, magas minőségű berendezéseket és szoftvereket biztosítva a hálózati infrastrukúta építéshez és biztosítja azok kényelmes használatát. A Cisco Small Business kategóriába olyan termékek tartoznak, mint routerek, kapcsolók, IP telefonok, vezeték nélküli hálózatok, biztonsági megoldások, a kis- és középvállalkozások igényeinek kielégítésére. A teljes funkcionalitás megőrzése és a könnyű hálózatbővítés lehetősége a cég fejlődésével együtt, minden Cisco termék jellemzője.

 

Az ilyen kategóriába tartozó ügyfelek körében a legnépszerűbb termékek az SPA 303 üzleti telefonok (3 vonalat kezel) és a  SPA 504G  (4 vonalat) telefonok, az  RV042 VPN routerek, a  Small Business 200 sorozat kapcsolói, ezek közül a leggyakrabban választott modell az SG200-26, mely igen nagy sávszélességű  Wireless-N Access Point z PoE.

 

A hálózati biztonság érdekében a Cisco ügyfelek leggyakrabban a Cisco SA520 tűzfalat választják, amely könnyen ellenőrízhetővé teszi a vállalti adatokat és a dolgozók aktivitását. A felhasználók is nagy a bizalommal vannak  a hálózati biztonság érdekében használt szoftver iránt- Cisco ProtectLink Web vagy Cisco PIX Firewall Software.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak