0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Cisco

Cisco Logo

Globális lefedettséggel rendelkező amerikai vállalt, amely hálózati eszközökre szakosodott, többek között routerek, switchek (hálózati kapcsolók), tűzfalak (firewall), voice gateways, vezeték nélküli hálózati eszközök, VoIP telefonáláshoz használt IP telefonok.

 

A világméretű piaci lefedettségű Cisco márka termékeit az alkatrészek tökéletes összeszerelése teszi követendő példává a versenytársak szemében. Innovatív megoldások, intelligens épület-felügyeleti rendszerek, teljes tevékenység optimalizálás és funkcionalitás, ezek a célközönség által leginkább igényelt termékek és szolgáltatások.  A széles termékválaszték biztosítja a tökéletes illeszkedést a megrendelő igényeihez, a garantált zavarmentes és maximális funkcionalitás pedig megnyeri nem csak az egyéni ügyfelek, de a vállaltok és nagyvállalatok szívét is.

 

A Cisco márkájú hálózati kapcsolók és routerek maximális skálázhatóságot, nagy teljesítményt és a funkcionalitás teljes biztonságát, valamint a forrásokhoz való hozzáférést kínálják. A modellek széles körű választéka és a kiterjedt konfigurációs panel lehetővé teszi a gyors beállítást és a készülékek egyszerű kezelését.

 

A Cisco által fémjelzett tűzfalak az egyik legmegbízhatóbb védelmet nyújtják a piacon. A moduláris platform lehetővé teszi az eszközök tökéletes skálázását megfelelően egyes hálózati biztonsági követelményeknek, az alkalmazott módszer sokszínűsége pedig jelentősen növeli az adatok biztonságát az adott rendszerben.

 

Ismert termékeik továbbá az IP telefon megoldások, köztük VOIP telefonok, melyeknek köszönhetően jelentősen csökkenthetők a telefonos kommunikáció költségei. A legelterjedtebb modellek a kijelzős telefonok, konferencia állomások, videotelefonok, tápegységek és sok más kiváló hangminőséget biztosító és az egyes felhasználók igényeit kielégítő termék.

 

A Cisco  eszközök a közelmúltban az Internet szinonimájává váltak, az évek óta egyre növekvő számú elégedett ügyfelek körében. Használhatóak web-alapú megoldások kiépítésére és fejlesztésére, vonzó, alacsony árakon.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak