Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Cisco Logo

Globális lefedettséggel rendelkező amerikai vállalt, amely hálózati eszközökre szakosodott, többek között routerek, switchek (hálózati kapcsolók), tűzfalak (firewall), voice gateways, vezeték nélküli hálózati eszközök, VoIP telefonáláshoz használt IP telefonok.

 

A világméretű piaci lefedettségű Cisco márka termékeit az alkatrészek tökéletes összeszerelése teszi követendő példává a versenytársak szemében. Innovatív megoldások, intelligens épület-felügyeleti rendszerek, teljes tevékenység optimalizálás és funkcionalitás, ezek a célközönség által leginkább igényelt termékek és szolgáltatások.  A széles termékválaszték biztosítja a tökéletes illeszkedést a megrendelő igényeihez, a garantált zavarmentes és maximális funkcionalitás pedig megnyeri nem csak az egyéni ügyfelek, de a vállaltok és nagyvállalatok szívét is.

 

A Cisco márkájú hálózati kapcsolók és routerek maximális skálázhatóságot, nagy teljesítményt és a funkcionalitás teljes biztonságát, valamint a forrásokhoz való hozzáférést kínálják. A modellek széles körű választéka és a kiterjedt konfigurációs panel lehetővé teszi a gyors beállítást és a készülékek egyszerű kezelését.

 

A Cisco által fémjelzett tűzfalak az egyik legmegbízhatóbb védelmet nyújtják a piacon. A moduláris platform lehetővé teszi az eszközök tökéletes skálázását megfelelően egyes hálózati biztonsági követelményeknek, az alkalmazott módszer sokszínűsége pedig jelentősen növeli az adatok biztonságát az adott rendszerben.

 

Ismert termékeik továbbá az IP telefon megoldások, köztük VOIP telefonok, melyeknek köszönhetően jelentősen csökkenthetők a telefonos kommunikáció költségei. A legelterjedtebb modellek a kijelzős telefonok, konferencia állomások, videotelefonok, tápegységek és sok más kiváló hangminőséget biztosító és az egyes felhasználók igényeit kielégítő termék.

 

A Cisco  eszközök a közelmúltban az Internet szinonimájává váltak, az évek óta egyre növekvő számú elégedett ügyfelek körében. Használhatóak web-alapú megoldások kiépítésére és fejlesztésére, vonzó, alacsony árakon.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-18%
-10%
-22%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok