0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Tartozékai UPS APC

APC logo

Az APC szünetmentes tápegységei munkájának támogatását szolgáló kellékek széles választéka lehetővé teszi azok optimális használatát, könnyebb kezelhetőségét és biztosítja hosszabb berendezés-élettartamát. Az APC UPS termékek kezelő kártyái elősegítik a berendezés felügyeletét és ellenőrzését. Az adminisztráláshoz lehet használni internet böngészőt, az SNMP protokollt vagy parancssort. A hálózati kezelő kártya tartalmazza a PowerChute program Network Shutdown verzióját.

 

Az APC ajánlata tartalmazza továbbá a NetShelter termékcsalád ipari szerkényét, 3 terméksorozatra osztva. A NetShelter SX modern IT burkolat kiváló hűtési paraméterekkel, teljesítménnyel, berendezés monitoringgal és elosztó kábelekkel. A NetShelter SV gazdaságosabb terméksorozat, mely ugyanakkor azonban kellően magas szintű minőséget és teljesítményt nyújt. Irodákra és kis cégekre gondolva létrejött a NetShelter CX, ahol nincs lehetőség arra, hogy külön szobában legyenek az informatikai berendezések. Ezek az IT házak megjelenése olyan, mint egy közönséges irodai bútor, nagyon könnyen telepíthetőek, tökéletes némaságának köszönhetően garantálja a munka kényelmét, az közelben található berendezés esetén is.

 

Az Back-UPS vagy a Smart-UPS széria minden tagjához az APC vonzó árat ajánl a garancia meghosszabbítására.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak