Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


APC logo

Az APC szünetmentes tápegységei munkájának támogatását szolgáló kellékek széles választéka lehetővé teszi azok optimális használatát, könnyebb kezelhetőségét és biztosítja hosszabb berendezés-élettartamát. Az APC UPS termékek kezelő kártyái elősegítik a berendezés felügyeletét és ellenőrzését. Az adminisztráláshoz lehet használni internet böngészőt, az SNMP protokollt vagy parancssort. A hálózati kezelő kártya tartalmazza a PowerChute program Network Shutdown verzióját.

 

Az APC ajánlata tartalmazza továbbá a NetShelter termékcsalád ipari szerkényét, 3 terméksorozatra osztva. A NetShelter SX modern IT burkolat kiváló hűtési paraméterekkel, teljesítménnyel, berendezés monitoringgal és elosztó kábelekkel. A NetShelter SV gazdaságosabb terméksorozat, mely ugyanakkor azonban kellően magas szintű minőséget és teljesítményt nyújt. Irodákra és kis cégekre gondolva létrejött a NetShelter CX, ahol nincs lehetőség arra, hogy külön szobában legyenek az informatikai berendezések. Ezek az IT házak megjelenése olyan, mint egy közönséges irodai bútor, nagyon könnyen telepíthetőek, tökéletes némaságának köszönhetően garantálja a munka kényelmét, az közelben található berendezés esetén is.

 

Az Back-UPS vagy a Smart-UPS széria minden tagjához az APC vonzó árat ajánl a garancia meghosszabbítására.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-76%
-19%
-22%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok