Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


APC logo

A PowerChute egy olyan szoftver amely kezeli az informatikai hálózatok teljesítményét a cégeknél, hosszabb áramkimaradások esetén. A program fő feladata minden rendszer automatikus, biztonságos leállítása adat sérülés nélkül, ami hirtelen áramkimaradás esetén történhet.

 

A PowerChute Business Edition program lehetővé teszi továbbá több UPS távolról kezelését, és  innovatív funkciójának köszönhetően optimalizálja a vállalat energiagazdálkodását. A PowerChute Network Shutdown verziója, az APC UPS Network Management Card kártyával együttműködésben, lehetővé teszi a maximális hatékonyságot, és -szükségesetén- a fizikai és virtuális szerverek biztonságos leállását. A szoftverek úgy lettek programozva, hogy figyelembe veszik a működés skálázhatóságát, ennek köszönhetően lehetővé teszik a készülék távműködtetését több ügyfél által, böngésző segítségével.

 

A licence megvásárlása után a program letölthető a gyártó oldaláról, vagy egy fizikai CD-ről telepíthető.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-12%
-17%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok