0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Other devices and accessories

APC logo

Az APC Smart-UPS tápegységének célja, hogy biztosítsák a vállaltok berendezéseinek, informatikai hálózatainak, szerver szobáinak és adatközpontjainak biztonságát. A különösen fontos adatok és drága berendezések védelme érdekében az APC speciális tápegységei megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi és termelékenységi követelményeknek.

 

A Smart-UPS széles választéka lehetővé teszi, hogy a vállaltok az üzleti igényeiknek megfelelő megoldást válasszák az alap- a standard és a kibővített működési idővel rendelkező modellek közül, a legigényesebb alkalmazásokhoz. A standard modellek jelenleg a világszerte legnépszerűbb megoldások melyeket szerver és tömb memóriával való munka során alkalmaznak.

 

Teljesítmény, funkcionalitás és áram ellatási időtartam javítható a kiegészítő akkumulátorok és egyéb kellékek segítségével, illetve a speciális PowerChute szoftver alkalmazásával, ami munka megfigyeléséhez, irányításához és az APC tápegység teljesítményének optimalizálásához szükséges.

 

A legnépszerűbb Smart-UPS modellek az SMT1500I és a SURTD5000RMXLI.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak