Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Other devices and accessories


  APC logo

  Az APC Smart-UPS tápegységének célja, hogy biztosítsák a vállaltok berendezéseinek, informatikai hálózatainak, szerver szobáinak és adatközpontjainak biztonságát. A különösen fontos adatok és drága berendezések védelme érdekében az APC speciális tápegységei megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi és termelékenységi követelményeknek.

   

  A Smart-UPS széles választéka lehetővé teszi, hogy a vállaltok az üzleti igényeiknek megfelelő megoldást válasszák az alap- a standard és a kibővített működési idővel rendelkező modellek közül, a legigényesebb alkalmazásokhoz. A standard modellek jelenleg a világszerte legnépszerűbb megoldások melyeket szerver és tömb memóriával való munka során alkalmaznak.

   

  Teljesítmény, funkcionalitás és áram ellatási időtartam javítható a kiegészítő akkumulátorok és egyéb kellékek segítségével, illetve a speciális PowerChute szoftver alkalmazásával, ami munka megfigyeléséhez, irányításához és az APC tápegység teljesítményének optimalizálásához szükséges.

   

  A legnépszerűbb Smart-UPS modellek az SMT1500I és a SURTD5000RMXLI.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner