Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


APC logo

Az APC Back-UPS világvezető termékek a biztonság és az elektronikus készülékek szünetmentes tápegységei téren. A Back-UPS sorozat tagjai otthoni és irodai használatra is ajánlottak. A tápegységek biztosítják a berendezések védelmét feszültség ingadozás vagy túlfeszültség esetén, valamint biztosítják az akkumulátoros ellátást külső áramkimaradás esetén, lehetővé teszik a felszerelés biztonságos leállítását adatvesztés és a berendezés károsodása nélkül. Szintén ügyfeleink bizalmát élvezik a „padló modellek”, mint az APC Back-UPS 400 vagy a házban elhelyezett Tower – APC Back-UPS 320 és 350.

 

A Back-UPS Pro sorozat magasabb osztályú szünetmentes tápegységek a standardhoz képest néhány további funkcióval rendelkeznek. LCD kijelzővel vannak ellátva, a könnyebb kezelhetőség érdekében, továbbá automatikus feszültség szabályozással és olyan megoldásokkal, amelyek csökkentik az energiafogyasztást működésük során, az akkumulátor élettartama is hosszabb. A Back-UPS Pro tápegységeket a PowerChute szoftver segítségével kezelhetők, amellyel optimális teljesítményt lehet elérni.

 

Az ügyfelek által leggyakrabban választott készülék a Back-UPS Pro többek között a Back-UPS Pro 550 és a Back-UPS Pro 900 modellek, valamint a legjobb családi Back-UPS tápegység a Back-UPS Pro 1500. 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-7%
-22%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok