0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
APC

APC logo

Az APC (American Power Conversion Corporation) a szünetmentes energiaellátó rendszerek világszínvonalú gyártója (UPS - Uninterruptible Power Supply). A vállalat fő termékei között találhatóak olyan elektronikus eszközök amelyek megvédik a fő gépet a túlfeszültségtől és a teljesítmény ingadozástól, valamint a berendezéseket, melyek tartalék energiát biztosítanak krízishelyzetekben.

 

Az APC vállalat története 1981-ben kezdődött, amikor az MIT (Massachusetts Institute of Technology) mérnökei elkezdtek dolgozni egy kormányzati projekten, melynek célja a napenergia felhasználása. A projekt végeztével, 1984-re a vállalat megkezdte tevékenységét az UPS eszközök területén.

 

Az APC cég híres a magas minőségi standardjairól, a technológiai fejlődésről és az innovatív megoldásokról a hálózati rendszerek folytonosságának fenntartása terén krízishelyzet esetén (NCPI).

 

A cég ajánlatában a legfőbb helyen a Back-UPS berendezések találhatók, melyek felhasználási területe főként a háztartások vagy kisvállalkozások. Ez a biztonsági berendezések alap szériája. Ezen széria termékeinek önellenőrzése van, amely lehetővé teszi az akkumulátor változások korai felismerését. Ennek köszönhetően észlelni lehet az akkumulátort ért esetleges károkat és rövid idő alatt megtenni  a megelőző intézkedéseket.

 

Ugyanakkor a nagyobb vállalatoknak Smart-UPS eszközcsoport ajánlott. Áramkimaradás esetében egy nagyobb vállalatnál biztosítja az energiaellátást, a termelési folyamat fenntartását és sok ember együttes munkáját. Ezen szegmens legnépszerűbb modelljei: az SMT és SUA sorozat, valamint a SURT és SURDT sorozat.

 

Az APC gondoskodik továbbá a készülékek kiegészítőinek széles választékáról, melyek között találhatunk többek között akkumulátor-készleteket buborékfóliában vagy elosztókat.

 

APC UPS eszközök felhasználása ideális a számítógépes hálózatok esetén, ahol védelmet nyújt szervereknek, routereknek és kapcsolóknak. Maximális megbízhatóság és a teljesítmény jellemzi az egyes modelleket, melyek megfelelnek minden hardver védelmi elvárásnak.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak